Kruipruimte isoleren

Schimmels, vocht, ongedierte, muggen en stank… Allemaal problemen die zich voordoen bij een ongezonde kruipruimte. Nu is het logisch dat u zich niet regelmatig bevindt in de kruipruimte maar toch is dit voor sommige gevallen best raadzaam te doen.

De bovenstaande problemen zijn deels te voorkomen om de kruipruimte goed in de gaten te houden. Wanneer er zich problemen voordoen kunt u namelijk direct actie ondernemen en dit kan soms erger voorkomen.  Want wanneer er zich problemen zoals vocht, schimmels of stank zich voordoen kan dit simpel worden opgelost door kruipruimte isolatie.

Isolatie zorgt er voor dat de kruipruimte een droge en schimmel vrije ruimte wordt. Omdat isolatie ook naast deze eigenschap er ook nog eens voor zorgt dat het uw wooncomfort verhoogt omdat het een warmte verhogende en energie verlagende eigenschap heeft is het aanbrengen van isolatie een win win situatie.

Gezien anno 2017 woning isolatie een booming business is, is het logisch dat u door alle verschillende producten, aanbieders en mogelijkheden door het bomen het bos niet meer ziet. Let in ieder geval op de volgende punten bij het kiezen van de aanbieder en het product;

  • Houdt de aanbieder rekening met de huidige problemen en uw wensen ?
  • Kan de aanbieder het gewenste product aanbieden of een goed advies geven voor een alternatief ?
  • Neemt de aanbieder de tijd en moeite om u als klant voldoende informatie te geven ?
  • Biedt het product voldoende oplossing voor het probleem ?
  • Heeft het product een isolatiewaarde, Zoja ? hoe hoog is deze waarde ?
  • Vraag om een inspectie zodat de aanbieder de situatie met eigen ogen kan bekijken.

Met bovenstaande in gedachte kunt u de aanbieder en het product kiezen welke het beste bij de woning en uw wensen past.